Maak je trap veiliger met Stairz Traprenovatie

/

De trap is een onderdeel van je huis waar je dagelijks gebruik van maakt. In de meeste huizen zijn de slaapvertrekken en de badkamer boven, waardoor je sowieso minimaal een keer per dag de trap op en neer moet. In de praktijk is dit vaak vaker, bijvoorbeeld om even iets te pakken, na het sporten een douche te nemen of om schone was naar boven te brengen. Dit maakt dat je trap intensief gebruikt wordt. Zeker als je een gezin met kinderen of pubers hebt, wordt de trap vaak beklommen. Heb je weleens nagedacht over hoe je de veiligheid van jouw trap kunt verbeteren? Verbeter de veiligheid van jouw trap met een traprenovatie bij Stairz. Lees verder en ontdek meer.

 

Een gladde trap is een gevaarlijke trap

Bijna iedereen is weleens uitgegleden op de trap. Als je op je sokken te snel naar beneden wilt, dan is dat snel gebeurd en heb je geluk als je je nog net aan de trapleuning kunt vastgrijpen. Zeker met jonge kinderen die graag de trap op rennen zijn gladde treden helemaal niet veilig. Kies daarom voor een traprenovatie bij Stairz, deze traprenovatiespecialist voorziet je traptreden van een antisliplaag, waardoor deze stroef aanvoelen en je niet meer uit kunt glijden. De antisliplaag is niet zichtbaar op de treden, maar deze is wel aanwezig en zorgt voor meer veiligheid. Wil je je trap nog veiliger maken op een andere manier? Kies dan voor trapverlichting.

 

Een goed verlichte trap zorgt voor meer veiligheid

Als je ‘s nachts even naar beneden wilt en het is pikdonker, dan is de kans op een val van de trap groter. Je kunt gemakkelijk struikelen, of er kan iets op de trap liggen dat je door de duisternis niet ziet. Met de trapverlichting van Stairz kan dit in een keer worden opgelost. Kies bijvoorbeeld voor verlichting onder de traptreden. Hierdoor wordt elke trede verlicht met een sfeervol schijnsel, je ziet hierdoor precies hoe de trap loopt. Stairz kan de verlichting zo instellen dat deze werkt via een bewegingssensor. De verlichting gaat dan aan zodra er iemand bij de trap staat. Dit bespaart energie, maar zorgt wel voor extra veiligheid op het moment dat het nodig is.

 

Kies voor een traprenovatie van Stairz

Je hebt het vast al begrepen, als je je trap veiliger wilt maken, is het verstandig om je trap te laten renoveren door de traprenovatie-experts van Stairz. Maar ook als je een mooiere trap wilt, zit je goed bij deze partij. De trapbekleding wordt helemaal op maat gemaakt en van tevoren zorgvuldig ingemeten. Je kunt kiezen uit vele stijlen en designs en naar wens kun je extra’s zoals trapverlichting of lades in de trap laten plaatsen. Daarnaast is het mogelijk om een open trap te bekleden en dicht te maken, of juist andersom. Bekijk de website van Stairz om vele voorbeelden van projecten te zien en doe inspiratie op voor jouw traprenovatie.