De kersttrends voor 2022

Sprankelende lichtjes, glinsterende kerstballen, de geur van dennennaalden en een knisperend houtvuur op de achtergrond… Het is al bijna weer zover: kerst! Veel mensen staan te springen om aan de slag te gaan met het decoreren van hun huis, terwijl anderen het liever zo laat mogelijk doen, bijvoorbeeld na Sinterklaas. Het feit blijft dat kerst er aan zit te komen en dat iedereen wel graag een beetje de kerstsfeer in huis wil brengen. Ga jij traditioneel elk jaar voor dezelfde kerstversieringen of wil je liever elk jaar een heel ander huis met kerst? In beide gevallen kun je lekker achterover gaan zitten en deze blog lezen,  want wij geven je de kersttrends van dit jaar! Lees je mee?

Knallend feest

Wil je graag het liefst zo veel mogelijk kleur met kerst? Dat gaat dit jaar helemaal goed komen, want een van de trends dit jaar is: hoe meer kleur hoe beter. Gooi er ook nog wat glitter doorheen en je hebt helemaal een knallende kerst. Ga op zoek naar de gekste ornamenten om in je boom te hangen en koop kerstballen in allerlei verschillende kleuren! Zorg voor fonkelende lichtjes, zowel binnen als buiten. Niets is te gek.

Oud en vertrouwd

Ben jij niet zo van de gekke kleuren en opvallende ornamenten? Dat is helemaal geen probleem, ook niet als je kerst volgens de laatste trends wil volgen, want ook dit jaar zijn de oude vertrouwde kleuren wel helemaal hip. Dan hebben we het natuurlijk over de kleuren rood, goud en groen. Al jaren halen mensen met kerst deze kleuren in huis en dat is helemaal niet zo gek! Want deze kleuren brengen warmte en gezelligheid met zich mee. En wat wil een mens nou nog meer met kerst? Om helemaal in de kerstsfeer te blijven ga je voor een mooie rode kerststerplant, om op tafel te zetten in de woonkamer.

Love is in the air

Dit jaar zijn de kleuren van de liefde ook helemaal hip met kerst! Dan hebben we het natuurlijk over de kleuren rood en roze. Deze kleuren staan heel mooi samen in een kerstboom en in andere kerstversieringen. Ook goud en roomwit zijn een mooie toevoeging aan deze trend. Zorg voor mooi warm licht en je komt helemaal in de romantische sferen. Hoe leuk is het ook om buiten een mooie vlaggenmast kerstboom te plaatsen, zodat je samen met je geliefde(en) naar de sterren kunt kijken onder het genot van een lekkere rode wijn.