welke zonewring met zuignap - woneo

Welke zonwering met zuignappen past het beste bij jouw huis?

Ben je op zoek naar zonwering, maar wil je niet in je muren of raamkozijn boren? Dan is zonwering met zuignappen een uitkomst. De beste zonwering met zuignappen is die van SunWise. Deze zonwering is makkelijk en snel gemonteerd, goedkoop en houdt je huis tot wel acht graden koeler. Maar past SunWise-zonwering wel bij jouw huis? En past de zonwering op alle ramen? In dit blog ontdek je het.

Welke zonwering met zuignappen past het beste op jouw ramen?

Bij SunWise heb je de keuze uit twee soorten zonwering: SunWise Sunblock en SunWise Vision. SunWise Sunblock biedt maximale zonwering, waardoor er minder daglicht je huis binnendringt. Deze zonwering is het meeste geschikt voor slaapkamers, babykamers en bijvoorbeeld zolderkamers. SunWise Vision is geschikt als je minder zonlicht binnen wilt laten, maar nog wel daglicht je huis binnen wil laten. Deze zonwering kun je plaatsen in je woonkamer, werkkamer of in een kantoor. Ook qua kleuren kun je je hart ophalen. SunWise zonwering is beschikbaar in de volgende kleuren:

  • Zwart;
  • Antraciet;
  • Boulder;
  • Taupe;
  • Beige;

Past SunWise-zonwering op al je ramen?

SunWise-zonwering wordt op maat voor je ramen gemaakt van gecertificeerd materiaal. Zolang je raam vlak en vierhoekig is, past de zonwering dan ook op je ramen. Je kunt bij SunWise dus net zo goed terecht voor zonwering voor je lichtstraat of dakraam als voor zonwering voor op je woonkamerramen. Let wel op: voor een lichtkoepel of raam met ronde vorm is SunWise-zonwering niet geschikt.

Zonwering van gecertificeerd materiaal

Niet alle doeken zijn geschikt als zonwering. SunWise heeft daarom uitgebreide tests uitgevoerd op hun materialen. Dankzij microperforaties kan SunWise Vision-zonwering warmte filteren terwijl het doek nog steeds een ideaal zicht naar buiten biedt. De screens van SunWise zijn vervaardigd uit een polyester weefsel met een PVC-coating. Het materiaal heeft certificeringen ontvangen, waaronder M1 en B1 voor de brandvertragende eigenschappen. Ook voldoet het aan diverse normeringen zoals ISO 1421 voor trekweerstand, DIN 53.363 voor scheurweerstand en ISO 9001 voor algemene kwaliteitsstandaarden. Al die termen zeggen je waarschijnlijk niets, maar van één ding kun je door deze certificeringen uitgaan: kwaliteit.

Heb je vragen over SunWise-zonwering of ben je overtuigd en wil je de zonwering met zuignappen direct bestellen? Bezoek dan de website van SunWise of neem contact met hen op via info@SunWise-screens.nl.