Beste Mini Koelkast van 2023

Een goede koelkast is natuurlijk een must voor in huis. Nu is het alleen wel zo dat een koelkast erg veel ruimte in beslag kan nemen. Sommige mensen zitten er helemaal niet op te wachten om een enorm groot apparaat in huis te halen. Mocht jij ook tot deze groep behoren dan hoef je je hier geen zorgen over te maken. Het is vandaag de dag namelijk ook mogelijk om te kiezen voor een mini koelkast. Met een mini koelkast hou je altijd weer jouw eten vers, zonder dat er ruimte verloren gaat. In dit artikel laten wij je meer zien over de beste mini koelkasten van dit moment!

Top 6 mini koelkasten 2023 

 1. LifeGoods Mini Koelkast – 4 Liter

Dit is echt een goede optie als je zoekt naar een mini koelkast. Dit model is aan te merken als een mini koelkast van een zeer hoge kwaliteit. Ondanks deze hoge kwaliteit hoef je echt niet zo heel veel geld uit te geven. Hij is voorzien van een 4 liter inhoudt. Dit is wellicht klein voor grotere gezinnen, maar het is wel weer handig voor iedereen die zoekt naar een klein koelkastje. Woon je bijvoorbeeld op een studentenkamer dan is het echt een prima mini koelkast oor in huis. Bij je aankoop kan je kiezen voor een aantal verschillende kleuren. Kies jij voor roze? Of heb je toch meer met het zwarte model? Een groot voordeel van de mini koelkast is ook nog eens het feit dat hij beschikt over een auto oplader. Dit maakt het mogelijk om tijdens je roadtrip altijd weer over wat fris te kunnen beschikken. We hebben hieronder nog even de belangrijkste voordelen van deze mini koelkast voor je onder elkaar gezet: 

 • Kies uit verschillende kleuren bij je aankoop, bijvoorbeeld voor roze of zwart
 • Deze mini koelkast is aan te merken als erg zuinig in verhouding tot andere modellen 
 1. Tomado TRM4701B – Retro mini koelkast

Sommige mensen willen wel een mini koelkast, maar hebben niet zoveel zin om een super klein model in huis te halen. Als dit klopt dan is dit echt de beste middenweg die je maar kunt kiezen. Deze mini koelkast is namelijk voorzien van een inhoud van wel 47 liter. Hierdoor heb je genoeg om al je spullen weer lekker vers te houden. Door de retro uitstraling staat deze mini koelkast ook nog eens prachtig bij jou in de keuken. Hij heeft een onzichtbaar handvat beschik, hierdoor is het dan ook gelijk mogelijk om hem te combineren met nagenoeg ieder soort interieur. Hou wel rekening met het feit dat het hier gaat om een koelkast met een F label. Er zitten gelukkig wel genoeg vakken in om alles kwijt te kunnen. Daar komt bij dat hij zelfs een klein vriesvakje heeft waar je het een en ander in kunt stoppen. Hier kan je nog even de belangrijkste voordelen van deze handige mini koelkast op een rijtje vinden. 

 • Deze mini koelkast beschikt over zeer sterke materialen 
 • Je beschikt over een inhoud van 47 liter voor al jouw eten
 1. Marbor FW216 Pro 6L Mini Fridge

Als je op zoek bent naar een mini koelkast die er mooi uit ziet dan hebben we goed nieuws voor je. Deze mini koelkast voldoet hier namelijk volledig aan. De mini koelkast die je hier ziet staan is voorzien van een marmeren uitstraling. Kies je voor deze uitstraling dan zorg je echt voor een strakke sfeer in de keuken. Ondanks het feit dat hij er luxe uitziet is het een mini koelkast die je kunt kopen voor een zeer zacht prijsje. Het is een mini koelkast die speciaal is gemaakt voor relatief kleine etenswaren of blikjes, dit is wel iets om rekening mee te houden bij het kopen. Wat ook echt een groot voordeel is, is het feit dat je kunt kiezen uit heel wat kleuren. Ga dan ook op zoek naar de kleur die past bij wat je al die tijd al voor ogen had. Het zuinige energielabel brengt met zich mee dat het geen probleem is om de koelkast langer aan te laten staan staan, zonder dat je bang hoeft te zijn voor hoge kosten. We hebben de belangrijkste voordelen nogmaals op een rijtje gezet: 

 • Door het marmer ben je voorzien van een strakke uitstraling
 • Kies uit een groot aantal kleuren voor jouw nieuwe aanwinst 
 1. MaxxHome Mini Koelkast

Op zoek naar een mini koelkast en vind je het niet erg om hier wat meer voor te betalen? Dan raden wij je aan om te kiezen voor deze mini koelkast. De mini koelkast die je hier ziet staan is namelijk echt een van de beste opties die je maar kunt vinden. De uitstekende prijs kwaliteit verhouding brengt met zich mee dat je gelijk een super goed product in handen kunt krijgen. Hij valt erg goed op door het glas aan de voorzijde. Hierdoor kan je ook gelijk zien wat er allemaal in de koelkast ligt. Door het label D is het een koelkast die niet super zuinig is, maar ook weer niet zo onzuinig dat hij veel kosten met zich mee zal brengen. Kortom, het is echt één van de beste mini koelkasten die je kunt vinden momenteel: 

Dit is een van de beste mini koelkasten die beschikbaar is 

 • Door de glazen deur krijg je een goed inzicht in de indeling van de koelkast 
 1. PRIMO PR103FR Mini koelkast

Als laatste is het mogelijk om te kiezen voor de mini koelkast van het mek Primo. Deze koelkast lijkt in veel opzichten op de tweede koelkast die we al hebben laten zien in dit lijstje. Hij heeft bijvoorbeeld dezelfde indeling en ziet er ook vrij hetzelfde uit. Een verschil is alleen dat deze mini koelkast van een wat minder bekend merk afkomstig is. Een voordeel hiervan is dat je in staat bent om aardig wat geld te kunnen besparen. Mocht je op zoek zijn naar een goedkope mini koelkast die aan al je eisen voldoet dan zal je met deze mini koelkast niet de fout in kunnen gaan. Vandaar dat we ook gelijk hebben besloten om deze mini koelkast op dit lijstje met beste koelkasten op te nemen. 

 • Deze mini koelkast beschikt over een erg praktische indeling

6. Cuisinier Deluxe 

Deze mini koelkast is één van de betere in deze lijst en ook in de markt vandaag. Door in totaal 59 mensen is hij beoordeeld bij Bol.com en die hebben hem als zeer goed beoordeeld. Hij heeft een hoogte van 51 centimeter en is uitermate geschikt voor in jouw vakantiehuisje of zelfs in je camper. Voor de kleinere boodschappen is het een perfecte keuze. 

Door gebruikers wordt er gezegd dat hij goed koelt en dat hij bijna geluidloos is. Daarbij werkt de handleiding enorm makkelijk waardoor hij dezelfde dag nog geïnstalleerd is in jouw huis. Voor het geld wordt hij gezien als een zeer goede koelkast die je zeker in huis moet halen. Maar het kan wel zijn dat hij een beetje gaat condenseren wanneer er te veel vochtige producten in komen te staan. 

Beste Koop Tips: waar op letten bij het aanschaffen van een mini koelkast

Het is natuurlijk handig om een mini koelkast te bestellen die aan alle eisen voldoet die je er maar aan kunt stellen. Wil je hiervoor zorgen dan zal je alleen wel een aantal stappen moeten doorlopen. Het is namelijk een feit dat er talloze opties te vinden zijn en dat er een groot verschil zit in de kwaliteit die je in huis kunt halen. We hebben het gelukkig wat makkelijker voor je gemaakt. Hieronder vind je een aantal handige tips en tricks op een rijtje die je alles laten zien over het kopen van een goed model: 

 • Denk echt aan je budget – veel mensen hebben moeite om een selectie te maken van modellen die ze kunnen kopen. Een van de beste manieren om je selectie te beperken is door voor jezelf je budget op een rijtje te zetten uitgeven. Op die manier kom je binnen no time uit bij de juiste optie voor bij jou in huis. Door een budget heb je allen koelkasten op het oog die je kunt kopen. Voor mensen met een zeer strikt budget is het mogelijk om mini-koelkasten te vinden tegen zeer lage prijzen. Weet wel dat een goedkope mini koelkast wel vaak van een wat minder hoge kwaliteit is dan de duurdere modellen, dit kan van belang zijn voor het maken van een keuze. 
 • Durf eisen te stellen – de volgende tip is om precies te weten wat je eigenlijk wilt met je nieuwe aanwinst voor in huis. Denk bijvoorbeeld na over de vraag of je wel of geen vriesvak wilt voor de mini koelkast. Ook zijn er mini koelkasten die het mogelijk maken om je flessen in een speciaal rek te zetten. Er zijn zoveel opties te vinden dat het echt van groot belang is om hier even goed voor te gaan zitten. Door al je behoeftes op een rijtje te zetten en door eisen te durven stellen is het echt niet meer zo lastig om de juiste mini koelkast te vinden. 
 • Sta stil bij de maten – maten zijn erg belangrijk voor het kopen van een mini koelkast. Het is dan ook echt belangrijk om goed na te denken over de afmetingen die vereist zijn voor jouw nieuwe aankoop. Zo is de grootte van de plek waar de mini-koelkast moet worden geplaatst erg belangrijk voor je aankoop. Ben je van plan om de mini koelkast voor vakantie te gebruiken dan is het niet nodig om een groot model te hebben, maar dit is anders als je hem bijvoorbeeld wilt gaan gebruiken voor in je nieuwe woning of studentenkamer. 
 • Check de speciale functies – als laatste moet je kijken naar de functies die er op de mini koelkast te vinden zijn. Het is belangrijk om bij het kopen van een mini koelkast dan ook altijd even de specificaties langs te lopen. Wij raden je bijvoorbeeld aan om te kijken naar binnenverlichting en rekjes voor het houden van je flessen. Daarnaast moet je kiezen of je de mini koelkast op een andere plek kunt zetten. Als je van plan bent om de koelkast vaak te verplaatsen voor op de camping dan is het handig om te kiezen voor aluminium. Hoe lichter het is, hoe makkelijker je in staat bent om hem ergens anders neer te zetten. 

Ben je op zoek naar een mini koelkast dan heb je dankzij de bovenstaande tips en tricks in ieder geval een beter beeld bij het doen van een aankoop. Het is dan ook echt verstandig om deze tips en tricks altijd weer in gedachten te houden bij het doen van een aankoop. Het kan zijn dat je nog meer spullen voor in huis wilt halen. Mocht dit kloppen dan heb je geluk. Hier op de site vind je namelijk talloze andere artikelen die je zeker even goed door zou moeten lezen. 

Achtergrond: wat is een mini koelkast en welke soorten heb je? 

Het kan natuurlijk zijn dat je geen idee hebt wat er wordt bedoeld met een mini koelkast. Je kunt het natuurlijk wel zien aan de term zelf. Een mini koelkast is een koelkast die je met name kunt herkennen aan het feit dat hij aanzienlijk kleiner is dan andere koelkasten. Het compacte formaat zorgt ervoor dat je aanzienlijk wat geld kunt besparen. Belangrijk om te weten is dat een mini koelkast niet hetzelfde is als een tafelmodelkoelkast. Dit zijn de koelkasten die vaak een maximale hoogte hebben van 60 cm. De mini koelkast is een type wat nog kleiner is. Deze zijn in veel gevallen maar 40 cm hoog, handig als je op dit moment eigenlijk niet zoveel ruimte over hebt in de keuken. 

Wil je een mini koelkast kopen dan kan je voor meerdere modellen kiezen. Je kunt kiezen tussen de apparaten met of zonder vriesvak. Een mini koelkast met een speciaal vriesvak is handig voor vakantie naar een warm land. Ga je bijvoorbeeld naar Spanje dan is het met deze koelkast mogelijk om al je eten vers te houden, ook als het buiten warm is. De mini koelkast zonder vriesvak is juist weer handiger voor de mensen die in Nederland wonen nu de temperaturen hier niet zo snel oplopen. 

Koop jij ook een goede mini koelkast? 

We hopen dat je dankzij deze info meer te weten bent gekomen over het kopen van een mini koelkast. Het is echt een ideale aanwinst voor alle mensen die graag hun eten vers willen houden maar die niet zoveel zin hebben om een groot apparaat in huis te halen. Ben je op zoek naar nog meer apparaten voor in huis dan heb je geluk. Hier op de site vind je namelijk talloze andere artikelen die je zeker even goed door zou moeten nemen!