Gevelreiniging brengt je huis van buiten weer in nieuwstaat

Gevelreiniging brengt je huis van buiten weer in nieuwstaat

/

Alles wat je gebruikt heeft onderhoud nodig. Of het nou gaat om je eigen lijf, de auto die je rijdt of je huis, een periodieke reinigingsbeurt is gewoon hard nodig. Het één wat vaker dan het andere. Je huis kan er van binnen pico bello uitzien, maar na verloop van tijd zie je dat de buitenkant steeds meer en meer door de invloeden van de natuur wordt aangetast. Weer en wind, regen, sneeuw en hagel zijn niet de enige boosdoeners. Algen, schimmels en vervuiling vormen ook een probleem en zijn weer van een hele andere orde. Het vervelende is dat dat proces heel langzaam gaat. Je went aan de dagelijkse aanblik van je gevel, net zoals je een plant niet ziet groeien. Op een gegeven moment ziet je gevel eruit alsof deze een jaar lang in het Amazone-regenwoud heeft doorgebracht. Dit krijg je zelf amper schoon. Alleen professionele gevelreiniging gaat je hier redden.

Softwash en stoomcleaning-methode

Probeer maar eens foto’s te vinden van hoe je huis er jaren eerder uitzag. Grote kans dat je schrikt. Besef dan ook dat je huis nu minder waard is. Maar ook al wil je niet verkopen, de aanblik van je woning zegt iets over jou. Althans, dat is wat anderen denken. En het valt je buren natuurlijk ook op. Geef je gevel dus de uitstraling die het verdient! Met lage druk gevelreiniging wordt er door een vakman ter plaatse een veilige reinigingsmethode gebruikt die je gevel niet beschadigt en het vuil bij de kern aanpakt. Het wortelstelsel van organismen die zich hebben vastgezet op jouw gevel verdwijnen met de milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare reinigingsmethode. Met deze SoftWash-methode krijgt je huis weer die frisse uitstraling die het vroeger had, zonder dat de ondergrond poreus wordt. Sommige gevels worden schoongemaakt door middel van stoomcleaning.

Alle soorten gevels

Het maakt niet uit of je een bakstenen gevel hebt of een wat luxere gestucte & geschilderde gevel. Of je gevel heeft beplating, Trespa & kunststof met een zeer glad oppervlak. Laat je adviseren en ga niet zelf van alles proberen om het schoon te krijgen. Als je niet weet wat je doet en beseft welke middelen je gebruikt, kan het wel eens van kwaad tot erger worden. Advies aanvragen kost niets en maakt je wijzer. Besef dat het een investering in je huis is én dat de komende jaren je gevel er weer als nieuw uitziet. Met twee jaar garantie kun je je er ook niet in vergissen. Laat je de gevel ook nog eens impregneren tijdens het reinigingsproces, wordt de garantieperiode zelfs verlengd naar vier jaar.

Gevelreiniging teststukje

Wees gerust, er zal niet worden gestart voordat je eerst resultaat hebt gezien. Voordat de specialist aan de slag gaat, voert hij eerst een proefreiniging uit op een klein gedeelte van de gevel. Dit referentiepunt biedt je een aanblik op het uiteindelijke resultaat. Ben je er blij mee? Dan wordt direct de rest van de gevel ook gedaan. Toch niet helemaal naar wens omdat je de natuur-look eigenlijk wel mooi vindt? Het proefstukje is helemaal vrijblijvend.